PORTADA

CAMPANYA DE TV

Finques Forcadell

¿Què hi ha al darrere d'una fórmula tan gastada com la frase per entrar-hi a viure? Quan es tracta d'una immobiliària que fa seixanta anys que és al sector, sens dubte, hi ha moltes coses. Perquè als immobles, a les cases, als locals, a les oficines, entrar-hi a viure és molt més que no una fórmula que, com que està gastada, sembla que perd el significat.

Forcadell, pel seu seixantè aniversari, necessitava una campanya de branding que resumís la seva tasca i la projectés cap al futur. Una campanya que explorés i exposés aquesta dimensió més enllà dels anuncis de compravenda, de les frases fetes, de les fórmules i plantilles que semblen acabar comunicant al públic que totes les immobiliàries són, si no iguals, força semblants. Només quan les coses es fan amb dedicació, amb professionalitat, amb cura, amb passió…, només quan s'omplen de sentit frases fetes com per entrar-hi a viure es poden fer anys sent líder el sector.

05

Produït per Garage Film
Realitzador: Pablo Oliveró
Director de fotografia: Garage Film

Fotografia: Thomas Moke

S'hi entra a somiar, a créixer, a crear una llar, a formar una família, a treballar, a esforçar-se, a descansar, a compartir, etc. També, per què no?, a invertir, a emprendre, a lluitar. A estimar, a riure. A viure.

01
02
03
04
06
08

info@wobarcelona.com
+34 93 208 68 01
Pintor Fortuny 27
08001 Barcelona

©WòBarcelona 2022