21-2-1

BRANDING & PACKAGING DESIGN

últim de Wò Studio es menja cru

Wò Studio s'ha encarregat del rellançament de Natures Menu, marca líder de “raw,” alimentació crua per a mascotes, al Regne Unit. Un projecte complet d'imatge de marca, embalatge i assets de comunicació que ha arribat ja als lineals i mitjans de comunicació d'UK.

Mesa-de-trabajo-4

Una àmplia paleta de colors, Fotografia de producte i d'ingredients com a protagonistes i uns assets gràfics moderns i únics.

— Raw Food —
La varietat de receptes i les diferents gammes de producte que ofereix Natures Menu es veuen reflectides en un un disseny transversal que crea una identitat de marca potent amb alt impacte en el lineal.

El nou disseny de Natures Menu transmet els valors d'una marca amb més de 40 anys d'experiència i innovació al servei d'alimentació crua per a mascotes alhora que s'adapta aquesta nova generació de consumidors que demanda una nova manera d'alimentar a les seves mascotes el més natural possible, però al ritme d'avui.

Mesa-de-trabajo-4-copia-3
Mesa-de-trabajo-11
natures_4-1
10
11

JUST POUR, THAW AND SERVE
¡Només has d'obrir, descongelar, i servir! Un disseny que permet transmetre ràpidament la comoditat del producte però també fer didàctica d'ús per a un consumidor que necessita seguretat i confiança.

9-1
Recurso-2

info@wobarcelona.com
+34 93 208 68 01
Pintor Fortuny 27
08001 Barcelona