SIMFONIES CCCB

IDENTITY DESIGN

Simfonies de Ciutat CCCB

"Simfonies de ciutat pren de referent les «citysymphonies» de principis de segle XX, així com també pel·lícules més recents, i es planteja com a quadern d'anotacions en primera persona on les cineastes recullen les seves reflexions i emocions, i suggereixen múltiples perspectives de viure la ciutat actual. Es pretén veure i analitzar l'espai urbà de manera creativa a través dels seus itineraris personals, creant una col·lecció de peces audiovisuals que donin testimoniatge de les ciutats de principis del segle XXI" (text: web CCCB).

simfonias_concepto

L'encàrrec inicial va ser trobar un concepte que fos capaç d'unificar les diferents edicions de Simfonies de ciutat i que permetés donar coherència visual on fos recognoscible la identitat independent de l'any de l'edició.

Recurso-14SIMFONIES-ok
Recurso-12SIMFONIES

En Wò Studio hem creat una imatge gràfica que és identitat i sistema: cerca donar personalitat al projecte i que la mateixa s'estengui al llarg del temps, de les diferents edicions, d'una forma clara, senzilla, recognoscible.

"Simfonies de ciutat" és simbiosi d'urbs i cinema a través de la mirada nova, inèdita, fresca, de dones cineastes emergents.

info@wobarcelona.com
+34 93 208 68 01
Pintor Fortuny 27
08001 Barcelona